Nyhedsoversigt

• 24. april 2019

1. maj i Kongens have

Så nærmer den årlige fejring af arbejdernes kampdag sig og Odense Lærerforening er vanen tro til stede i Kongens have til fagpolitisk snak og hyggeligt samvær.

• 24. april 2019

Filmklubben: "Til Vi Falder" & "Den Sidste Gentleman"

Lørdag den 27. april 2019, viser Filmklubben i samarbejde med Cafébiografen dramaet "Til Vi Falder" og krimi-komedien "Den Sidste Gentleman".

• 23. april 2019

OLF bakker op om demonstration 24. april

”BAK OP OM DE PÅRØRERENDE TIL HANDICAP OG PSYKISK SÅRBARHED” afholder demonstration imod de varslede besparelser på specialområdet for børn og unge i Odense kommune. Formanden for OLF holder tale.

• 09. april 2019

Medlemsmøde 10. april kl. 15.30

I forbindelse med stillingssituationen for lærerne, afholdes der medlemsmøde i Odense Lærerforenings lokaler i Klaregade 19, 4. sal den 10. april kl. 15.30-16.30.

• 08. april 2019

Åbningstider i påsken

Odense Lærerforening holder ekstraordinært åbent mandag, tirsdag og onsdag i påsken, grundet stillingssituationen på Odense kommunes folkeskoler.

• 03. april 2019

Grønt lys til lokalaftale på CSV

Onsdag fik lærerne på CSV et længe ventet ja fra Odenses politikere til at der nu kan forhandles en lokal arbejdstidsaftale

• Nyheder / Pressemeddelser 01. april 2019

Undgå eller minimer lærerfyringerne!

Med udsigt til reduktion af et stort antal lærerstillinger, har tillidsrepræsentanterne fra Odense lærerforening sendt et åbent brev til Odense Byråd. Læs det her.

• Nyheder 25. marts 2019

Inklusionen er for længst gået for vidt!

På baggrund af de nyligt varslede besparelser, med overskriften "Sammenhængende Borgerforløb", har OLF sendt et åbent brev til Odense Byråd.

• 12. marts 2019

Filmklubben: "Britt-Marie var her" og "Maria Stuart, Dronning af Skotland"

Lørdag den 16. marts, viser Filmklubben i samarbejde med Cafébiografen komedien "Britt-Marie var her" og det historiske drama "Maria Stuart, Dronning af Skotland".

• 04. marts 2019

Tilbud på bøger

Skoleforskeren Keld Skovmands kritiske bog om baggrunden for skolereformen, har fået mange flotte anmeldelser. Læs her hvordan du kan få rabat, hvis du vil købe den.

1 2 3 4 5 ... 49
Næste ›